Prodejna: Po - Pá 7 - 19 h,
So 8 - 12
+420 773 843 111
Napište nám kdykoliv! info@bonasera.cz

GELISI SERGIO

    Nejprodávanější
    • PODERE GELISI CHARDONNAY DOC FRIULI 0.75 L

      PODERE GELISI CHARDONNAY DOC FRIULI 0.75 L

      Příjemné, diskrétní a velmi jemné víno, připomínající jablko, med a akácie. OBSAH ALKOHOLU - 12,5 % objemových. VHODNÉ PRO: Vynikající jako aperitiv a v závislosti na místě a vinifikace je vhodný pro všechny lehké předkrmy, těstoviny a polévky a pokrmy z ryb a vajec. Pokud jde o místní kuchyni, hodí se k různým rizotům s bylinkami, zejména divokým chřestovým nebo silenovým výhonkům, krabímu salátu, škeblím, chobotnicím a vařeným bramborovým salátům s petrželkou. NEJLÉPE PODÁVANÉ PŘI 10-12 °C

      Skladem

      Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.

    • PODERE GELISI MERLOT IGT VENEZIA GIULIA 0.75 l

      PODERE GELISI MERLOT IGT VENEZIA GIULIA 0.75 l

      BARVA: Intenzivní rubínově červená, na sobě granátové odstíny se stárnutím. VŮNĚ: Plná, voňavá a mírně bylinná vůně, připomínající višně, maliny, ostružiny a borůvky. S časem získává pikantní a divoké nuance. CHUŤ: Suchá, strukturovaná, plná a intenzivní chuť. Po dvou až třech letech značně zjemní a získá suchou chuť s příjemnou hořkou dochutí. OBSAH ALKOHOLU - 12,5 % objemových. VHODNÉ PRO: Hodí se dobře se všemi červenými a bílými masovými pokrmy buď grilované, pečené nebo dušené. NEJ

      Skladem

      Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.

    • PODERE GELISI FRIULANO DOC FRIULI 0.75 l

      PODERE GELISI FRIULANO DOC FRIULI 0.75 l

      BARVA: Slámově žlutá, s krásnými nazelenalými náznaky. VŮNĚ: Čerstvé, jemné a jemné s pocity hořkých mandlí a zeleného jablka. CHUŤ: Ovocná, jemná, jemná, hladká, plná se značným parfémem z hořkých mandlí. Extrémně sametová díky nízké fixní kyselosti a vysokému obsahu glycerinu. OBSAH ALKOHOLU - 12,5 % objemových. VHODNÉ PRO: Je to víno pro aperitivy a italské předkrmy, polévky a rybí pokrmy s omáčkami. NEJLÉPE PODÁVANÉ PŘI 10-12 °C.

      Skladem

      Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.