Maloobchodní i velkoobchodní prodejny máme ve městech: Semily, Turnov, Pardubice, Trutnov. Přijďte ochutnat. +420 773 843 111
Napište nám kdykoliv! info@bonasera.cz

GELISI SERGIO

Při objednávce vkládejte do košíku min. 6 ks - víno zasíláme pouze po celém balení. Při objednávce jiného počtu bude ve faktuře počet upraven na celá balení. 

    Nejprodávanější
    • PODERE GELISI CABERNET FRANC DOC TREVENEZIE 0.75 l

      PODERE GELISI CABERNET FRANC DOC TREVENEZIE 0.75 l

      BARVA: Rubínově červená s tendencí k fialové. VŮNĚ: Má intenzivní, ovocno, květinovou. Později má náznaky vanilky, lékořice a koření. CHUŤ: Agresivní, aristokratický, plný a s dobrým tělem; charakteristické ve své bylinné chuti. OBSAH ALKOHOLU - 13% obj. Toto víno je vynikající pro zrání, a to i po dobu 4 - 6 let. Je to typické víno, které se hodí k červenému, pečenému nebo grilovanému masu nebo pečeni. NEJLÉPE PODÁVANÉ PŘI 18-20°C

      Skladem

      Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.

    • PODERE GELISI CHARDONNAY DOC FRIULI 0.75 L

      PODERE GELISI CHARDONNAY DOC FRIULI 0.75 L

      Příjemné, diskrétní a velmi jemné víno, připomínající jablko, med a akácie. OBSAH ALKOHOLU - 12,5 % objemových. VHODNÉ PRO: Vynikající jako aperitiv a v závislosti na místě a vinifikace je vhodný pro všechny lehké předkrmy, těstoviny a polévky a pokrmy z ryb a vajec. Pokud jde o místní kuchyni, hodí se k různým rizotům s bylinkami, zejména divokým chřestovým nebo silenovým výhonkům, krabímu salátu, škeblím, chobotnicím a vařeným bramborovým salátům s petrželkou. NEJLÉPE PODÁVANÉ PŘI 10-12 °C

      Skladem

      Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.

    • PODERE GELISI PINOT GRIGIO DOC FRIULI 0.75 l

      PODERE GELISI PINOT GRIGIO DOC FRIULI 0.75 l

      BARVA: Slámově žlutá. VŮNĚ:Výrazná květinová, připomínající pomerančový květ. CHUŤ: Suché, ale zároveň plné a příjemně hořké. OBSAH ALKOHOLU - 12,5 % objemových. VHODNÉ PRO: Těstoviny s rajčatovou omáčkou a bílým masem. Mezi regionální pokrmy, které mohou být doprovázeny tímto vínem, patří dýňové noky, vejce a chřest, rizoto s bylinkami, zejména s kopřivami. NEJLÉPE PODÁVANÉ PŘI 10-12 °C.

      Skladem

      Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.