Dlouhozrná rýže - dlouhá a perlecenční zrna zůstávají pevná po vaření. Jejími hlavními rysy jsou nízký obsah škrobu během vaření a nízká absorpční kapacita. I po dlouhém vaření zůstávají zrna pevná a oddělená, což je obzvláště vhodné pro rýžové saláty.
Skladem
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Arborio je odrůda rýže, jejíž velká zrna při vaření uvolují hojný škrob, což zajišťuje výborné mixování přísad.Je to rýže vhodná pro klasickou italskou kuchyni.
Skladem
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Carnaroli rýže je rýže s vysokou kvalitou. Výjimečnost jejích velkých a dlouhých zrn s maličkým centrálním bílým jádrem (označovaným jako "perla") v kombinaci s výbornou vyvážeností kapalného a nízkoškrobového uvolňování, je "králem italské rýže".
Skladem
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.