Amaro Gamondi se zrodil v roce 1890 podle starověkého receptu bylinkáře Carla Gamondiho a je typickou specialitou Acqui Terme, která se vyznačuje tradiční studenou macerací bylin a aromatických rostlin. Originální hořko-sladká chuť mimořádné rovnováhy. Vol. 27 %m 1 l.
Skladem
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Intenzivní a tradičně hořký aperitiv pochází z infuze bylin a aromatických rostlin. Je to možná nejznámější tradiční aperitiv, který barmani používají do alkoholických koktejlů. Sytě červená barva je intenzivní, tradičně hořký aperitiv se silnou a rozhodnou vůní. V ústech je suchý. Vol. 25 %m 1 l.
Skladem
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.